Halloj!!!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen... men tiden räcker tyvärr inte till allt.... Idag har vi bara tagit det lugnt och haft det skönt. Var i stallet vid lunch och red Conrad, så underbart!!! Barnen och jag har bakat muffins nu i kväll som vi ska ha med oss i morgon då vi ska åka till kolmården. Har precis kastat barnen i badet så tänkte passa på att uppdatera lite här.
I lördags var det juh bröllop. Var iväg på morgonen och sminka bruden och tärnan och så fixa jag tärnans hår. Sen var det bara att stressa hem och göra iordning mig och barnen. Vi var så fina =). Bröllopet var jätte vackert. Min kusin som gifte sig var så fin, gud vad jag grät i kyrkan.... Efter vigseln åkte vi ut till falla där det väntade fest. Hela dagen/kvällen var verkligen toppen och vi hade jätte kul. I söndags gjorde vi inte allt för mycket, va hemma, plocka å styrde och tog det allmänt lugnt. I måndags va vi hos mormor en sväng och tog en fika, barnen lekte ute i lekparken med morbror. Sen åkte vi hem, käka lite å så vila jag en stund innan det va dags att åka till jobbet. Som tur e jobba jag bara en natt den här veckan så nu har jag semester i 6 hela dagar =) ! Igår va vi och spela bowling med barnen på em, sen va vi förbi henka, jossan och zelda en sväng!! Och idag har jag juh redan skrivit om..... =)

På lördag ska barnen åka till astrid lindgrens värld med mormor, ska bli kul för dom. Själv ska jag försöka hitta på något roligt då jag e själv fredag kväll till lördag kväll. Hoppas det blir lite ridning i helgen med, har verkligen saknat det hur mycket som helst.
På måndag e det dags att börja jobba på riktigt igen, ska bli kul att träffa alla, har juh saknat dom. Kommer verkligen bli jätte jobbigt att byta skift, trivs juh så himla bra med dom jag jobbar med nu... men men, e bara att gilla läget.

Nä, ska ta och tvätta håret på ungarna nu så jag kan kasta dom isäng någon gång....

Den som lever få se när nästa uppdatering blir  =) .....



Elin och Andreas



Min vackra lillasyster



Conrad

Kram Linda

Fotografering hos Emma





Länk till Emma <här>

God morgon..... eller godnatt =)

Sitter på jobbet, ska snart få gå hem.... hem och SOVA!!! Är hur trött som helst så det ska bli skönt. Varit ganska lugnt på jobbet inatt iaf, skönt det.... Idag har jag varit i stan med syrran och världens sötaste Milton. Skjutsa dom till sjukan för Milton skulle kolla sina ögon. Skönt att det va bra med han =) !! Blev en sväng på maxi huset efter å lite rea shopping, me like =) =) !!! Sen hämtade jag barnen hos mamma, åkte å klippte Alicias lugg och sen va det bara att åka hem ålaga mat.
Hann med att sova en stund innan jobbet med men vad hjälpte det, e lika trött för det....

Imorgon jobbar Emil em så får se vad jag och barnen hittar på... e det bra väder åker vi nog till Lotorp och världens underbaraste Emma !!! Jobbar natt i morgon med sen e jag ledig tillpå måndag iaf  =)

Nähä.... vilket intressant inlägg, men det e juh en uppdatering iaf, varsego Emma ;-)

Hoppas alla sovit gott för det ska jag göra....

Natti Natti

Världens sämsta bloggare....

Ja, det måste verkligen vara jag det..... Det här med att skriva blogg e nog inte min grej.

Har juh aldrig tid att sitta längre stunder vid datorn + att våran skitdator har ballat hemma, men men, ska väl göra ett nytt försök!!! Sitter på jobbet just nu, jobbar extra på semestern, mindre roligt. Har iaf fått förlängt 3 mån nu och det känns så skönt!!! Annars händer inte så mycket, livet rullar på som vanligt.
Var på möhippa i lördags och det var verkligen jätte kul, på lördag blir det bröllop =) !!!

Måste ut och jobba igen nu men ska uppdatera mer här senare....... kanske =)

Kram Linda


RSS 2.0